Dobrodošli, ja sam webmaster sa značajnim iskustvom (20+) i širokom geografijom primene ovog iskustva (Argentina, Armenija, Hrvatska, Hong Kong, Mađarska, Crna Gora, Rusija, Singapur, Tajland, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD)

Moja specijalnost: FrontEnd, Html5, Css4, BootStrap5, jQuery, JavaScript, PHP, WordPress, Elementor Pro

Dostignuća: nagrađen za najbolji oglas godine od strane Expedia centralne kancelarije u New Yorku za promociju hotela “Pacific Club Resort

Sada živim u Crnoj Gori i otvoren sam za saradnju

Freelans web master web designer

Moj skup veština je kombinacija kodiranja i dizajna. Moji dizajni i rasporedi su responzivni i prilagođeni za mobilne uređaje (oni će se rešiti i pravilno prikazivati na praktično svim uređajima bez unutrašnjeg prosleđivanja servera). Koristim najnovije tehnike za optimizaciju vašeg sajta za većinu pretraživača.
Koristim najnovije programerske jezike i skripte za sve web stranice (HTML5 u kombinaciji sa Bootstrap i jQuery). Za web stranice sa kontrolnim sistemima i online prodavnicama, mogu raditi sa CMS-om po vašem izboru, moja preferenca bi bio WordPress.

Radim na daljinu, brzo i jeftino. U slučaju da biste želeli i fotografije ili možda detaljniji sajt, razmisliću o putovanju na vašu lokaciju.
Molim vas da me kontaktirate za određeni projekat i rado ću vam dostaviti početnu ponudu.

Order web site in Montenegro

Doo Proalp.Me

Montenegro

Dmitry Hans - professional web master service

Villas Ravlik

Montenegro

Дмитрий Ханс - заказать сайт в Черногории

Sup-Kayak Budva

Montenegro

Blue_globe_icon2

MY WORKS - LOCAL MARKET

MY WORKS - WORLDWIDE

CONTACT ME NOW

“If your business is not on the Internet, then your business will be out of business” — Bill Gates